Luumu12.02.2017 09:59
@Viola-Linnea @iiik

Tämän ketjun innoittamana ostin Fazerin tummaa kahvi ja kardemumma -suklaata. Mielenkiintoinen tuttavuus, niin täynnä makua. Ostan toistekin.

Ja tuo kardemumma, ah, sitä pitäisi oppia käyttämään. Toistaiseksi olen käyttänyt sitä vain pullataikinaan. Pullataikinan teen ehkä kerran neljässä vuodessa :-(
fifty12.02.2017 11:26
Lopulta uskaltauduin tähän kysymykseen vastaamaan. :)
Makealla herkuttelu kun ei kuulu jonkunmielestä askeettiseen herkuttelutyyliini.
Olen kyllä "entisessä elämässäni" tutustunut näihin houkutuksiin.
Kaapissa on raakakaakaojauhetta. Siispä teen keikauksia maustamattomaan jugurttiin. Sinne menee sekaan kuivattuja hedelmiä, mausteita, kookoshiutaleita - ja öljyä, pähkinää tai mantelia jauhettuna. Ei siis kaikkea samalla kertaa, eikä yhtään sokeria.
On tämä tietysti yksinäistä touhua, mutta ei ainakaan ole tissuttelua, eikä tipatonta tammikuuta tarvi viettää. Jotkut muut vetää kaksin käsin suklaata tässä talossa, mutta siihen en puutu.
Tämä on siis arkielämää, vieraat, juhlat yms. ovat asia erikseen. Mutta kun on itsensä vieroittanut, niin eipä silloinkaan tule mitään suurta " nytpä vedän mahan täyteen"- tarvetta.
On meitä moneen junaan...

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.