Mimosa23.04.2016 18:06
Ostin taannoin tuollaiset mutta en ole vielä käyttänyt. Nyt talven jälkeen jalkapohjat kaipaisivat perusteellista remonttia, mutta tuttavani jakoi Facebookissa tarinan, jossa nainen oli saanut noista melko pahan allergisen reaktion. Sukkien ohjeessa toki kehoitetaan tekemään tuotteella ensin testi, mutta kuinka sen voisi tehdä, kun tuote on sukan muodossa? Onko täällä kenelläkään kokemuksia moisista?
MariV23.04.2016 19:23
Minunkin Facebookkiini ilmestyi asiaan liittyvää keskustelua tämän blogilinkin muodossa: http://www.mutsiavautuu.com/2015/04/allottavan-tehokkaat-salvequick.html (Varoitus, teksti on rehellistä kuvailua kuorinnan eri vaiheista ja saattaa ällöttää herkempää.)

Erityisesti kantapääni ovat siinä kunnossa, että tuntuu ettei mikään maailman raspaus ja rasvaus riitä niitä pehmustamaan, joten tuollainen "pikakuuri" houkuttaa... Vaikka olen allergikko, en muista koskaan saaneeni ihoreaktiota mistään, joten sen puolesta suhtaudun asiaan aika luottavaisesti.
Mimosa23.04.2016 20:32
Minun Facebookkiini taas tuli "kauhukertomus" juuri Salvequickin sukista. Omani olen ostanut joskus messuilta (näyttää olevan vielä käyttöaikaa jäljellä), mutta eiköhän vaikuttavat aineet ole samat.

Ehkä uskaltaudun kokeilemaan.Ainakin lupaus peskenpehmeistä jalkapohjista houkuttaa...
Sinkkupimu _23.04.2016 21:18
Mutta mehän kävelemme jaloillamme! Eihän niiden ihon ole tarkoituskaan olla kuin vauvan pylly.
Hupsista23.04.2016 21:33
Vaikuttavan näköistä ! Jos tosiaan irroittaa_vain_kuolleen solukon niin laiskalle ja vähemmän notkealle todella toimiva.
En ollut ennen kuullutkaan ko.tuotteesta-kiitos.
kukkakaali24.04.2016 13:32
Viime keväänä tuollaisia katselin, mutta kun ei löytynyt meidän kylän kaupoista koko kesänä, vaikka tarkkaan tutkin hyllyjä ja googlailin pakkauksen kuvaakin välillä, että tunnistaisin, niin päädyin olemaan kokeilematta.
Käytän apteekin Salisal-voidetta, siinä on lähes sama koostumus kuin rasvassa, jota allergiasairaalasta sain reseptillä ja muutaman päivän kuuri kyllä auttaa.
salmer04.05.2016 13:01
Hei! Minä tilasin Dermosililtä joulun aikoihin. Olen yhdet käyttänyt, eikä tullut ongelmia. Ei ole kiireisen juttu, koska iho lähtee kuoriutumaan vasta muutaman päivän kuluttua.

Ostin useamman pakkauksen, joten nyt aika olisi uuden käsittelyn.

Onhan se käsittely vähän sotkuista puuhaa, kun irronneita nahkanpalasia on sängyssä ja jokapaikassa.

Sinun tulee olla kirjautunut vastataksesi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy.